Hej jag heter Thanida Bunyuen Törnros, välkommen till mig.

Jag är Kurator

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • ACT
Spela videoklipp

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Thanida Bunyuen Törnros

Kurator

Hos mig kan du boka:

Hur jag arbetar

ag arbetar utifrån varje individs livssituation, och sätt att hantera livet.

Med fokus på nuet mer än det förflutna, där vi tillsammans söker större förståelse för problematiken samt hur man kan hitta nya förhållningssätt och sätt att agera på.

Genom bla. en kombination av beteendeinriktade åtgärder, som syftar till aktivering och konkret förändring av mindre funktionella beteenden och kognitiv teori som främjar ett inre psykologiskt förändringsarbete.

Det är viktigt att samarbetet med dig utmärks av empati och realistisk optimism. Detta skapar förtroende och tillit och väcker hopp hos dig om att en bättre tillvaro.

Här finns jag

Jag tar emot både på mottagning och via video.
Besöksadress: Fleminggatan 57, Kungsholmen
T-bana: Fridhemsplan
Mejl: thanida@mindsverige.se
Telefon: 070-795 21 11

Tidigare feedback
5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 6 Feedbackomdömen
Utmärkt100%
Väldigt bra0%
Bra0%
Ganska bra0%
Mindre bra0%

Så säger tidigare klienter

Rated 5 out of 5

Har fått en otrolig hjälp från Thanida, så bra förståelse och kompetens för bakomliggande faktorer till min ångest. Inte bara hjälp för de dagar jag har ångest utan även strategier för hur jag kan ändra mitt tankesätt som gör det mer hållbart i framtiden. Jag är så tacksam för det jag har lärt mig och den positiva påverkan som det gett på mitt liv!

Rated 5 out of 5

Thanida hjälpte mig att hantera min OCD, hon fanns där längs hela resan och stöttade mig, fick mig att tro på mig själv och gav mig verktygen som jag behöver för att ta mig vidare i livet. Våra samtal har betytt allt för min hälsa. Tusen tack Thanida!

Rated 5 out of 5

Fick fantastisk hjälp av Thanida och kan verkligen rekommendera henne.
Hon hjälpte mig förstå bakomliggande faktorer, hitta verktyg och strategier till att hantera mina relationsproblem.
Hon stöttade och coachade, vilket gjorde att jag lättare kunde kommunicera och förbättra mina relationer och få förståelse till varför jag reagerade och agerade på vissa sätt i vissa situationer.
Fick många ”aha-upplevelser” tack vare hjälpen av Thanida.
Bland den bästa investeringen jag har gjort i mitt liv

Rated 5 out of 5

Thanida har varit en otroligt stor resurs i att förstå mig själv och mitt mående bättre. Hon har hjälpt mig hitta verktyg och struktur för att underlätta återkommande svårigheter i mitt liv kring ångest och depression och hon har hjälpt mig att kunna hantera vardagen mycket lättare, ett oerhört stöd. Thanida är en otroligt varm, förstående och genuin person som jag skulle rekommendera alla med behov att samtala med.

Rated 5 out of 5

Jag kan varmt rekommendera Thanida. Hon har hjälpt mig att kartlägga mitt mående och gett mig jättebra verktyg till att hantera min återkommande ångest. För första gången fick jag hjälp på riktigt med bra övningar och strukturer, efter flera besök hos olika psykologer.

Mina blogginlägg

  • Poddtips! Lyssna på hur Thanida och andra arbetar med tvång.

Har du fått hjälp och stöd av

Thanida Bunyuen Törnros

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.