Familjerådgivning

Hur kan vi hjälpa?

 Här får ni träffa en terapeut som är expert på relationsfrågor, föräldrafrågor och familjefrågor. Så ni är i trygga händer. Vi kan ses på mottagningen eller i videomöte.

Vem?

Vem kan ta hjälp av familjerådgivningen? Hit kan alla par som fyllt 18 år och som känner att de önskar hjälp eller stöd i samlevnadsfrågor eller frågor som rör föräldraskap och familj. Par behöver inte innefatta en romantisk relation utan det kan gälla andra familjekonstellationer. Om ni vill bli matchad med en familjeterapeut, ring oss under vår telefontid.

När?

Du behöver inte nödvändigtvis leva med personen som du har relationssvårigheter med men ni behöver båda komma till den första sessionen. Ibland kan det, efter första sessionen,  även bli aktuellt med individuella möten inför ramen av familjerådgivning

Familjerådgivningens telefontid är måndagar kl 9.00 - 10.00 samt torsdagar kl. 12.00-13.00

 

Praktisk information
Ni får gärna vara anonyma om ni föredrar det. Vi arbetar under strikt tystnadsplikt. Vi erbjuder familjerådgivning till dig som bor i Stockholm och Nacka. Avgiften för familjerådgivningen är 450kr per session. Sessionerna är upp till 90 min och man väljer själv om man vill ha ett videomöte eller fysiskt möte på mottagning.

Vi erbjuder familjerådgivning på flera olika mottagningar i Stockholm så uppmärksamma var just er terapeut tar emot, om ni bokar ett fysiskt möte.

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter