Familjerådgivning

Familjerådgivning är en fantastisk tjänst där vi snabbt stöttar och ger ny insikt och verktyg för att hantera vardagens utmaningar.

I familjen
I bonusfamiljen
För paret
För er som flyttat isär
För er som lever som särbos
Det kan kretsa omkring vuxna utmaningar såväl som barn & ungdomars utmaningar.

En investering som kan öka välmåendet för dig, din familj och till och med kommande generationer. Fyll i formuläret för kontakt inom 24h.

 Genom familjerådgivning får ni träffa en terapeut som är expert på relationsfrågor, föräldrafrågor och familjefrågor. Så ni är i trygga händer. Vi kan ses på mottagningen eller i videomöte.

Familjerådgivning

Vem är familjerådgivning för?

Vem kan ta hjälp av familjerådgivningen? Hit kan alla par som fyllt 18 år och som känner att de önskar hjälp eller stöd i samlevnadsfrågor eller frågor som rör föräldraskap och familj. Par behöver inte innefatta en romantisk relation utan det kan gälla andra familjekonstellationer. Om ni vill bli matchad med en familjeterapeut, ring oss under vår telefontid.

När?

Du behöver inte nödvändigtvis leva med personen som du har relationssvårigheter med men ni behöver båda komma till den första sessionen. Ibland kan det, efter första sessionen,  även bli aktuellt med individuella möten inför ramen av familjerådgivning

 

Praktisk information
Ni får gärna vara anonyma om ni föredrar det. Vi arbetar under strikt tystnadsplikt. Vi erbjuder familjerådgivning till dig som bor i Stockholm, Solna och Nacka. Avgiften för familjerådgivningen är 450- 525kr. Sessionerna är upp till 90 min och man väljer själv om man vill ha ett videomöte eller fysiskt möte på mottagning.

Vi erbjuder familjerådgivning på flera olika mottagningar i Stockholm så uppmärksamma var just er terapeut tar emot, om ni bokar ett fysiskt möte.

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter