Min styrka som terapeut.

Min bakgrund och styrka som terapeut.

Min styrka är att jag har en bred erfarenhet av att arbeta med individ, barn och familjer. Erfarenheter från mitt yrkesliv: Kvinnors missbruk, medberoende, våld, familjeterapi, tonåringar med utagerande och självskadebeteende, anknytningsmönster, låg självkänsla, nedstämdhet, familjebehandling där barn riskerar att placeras utanför familjen, föräldrastöd och separationskonflikter, familjerådgivning, kris och stresshantering.

Det har lärt mig hur viktigt det är med mötet och samtalet och hur läkande det kan vara. Hos mig blir du bemött med respekt för det unika och specifika i din historia.

Jag har ett genuint intresse för människor, olika religioner och kulturer. Har även erfarenhet av att leva med andra kulturer än min egen och att höra till, men inte bli helt accepterad. Jag pratar svenska, engelska och spanska.

Välkommen till mig.

Dela på:

Facebook
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter