Jag har alltid älskat psykologi och tycker om att djupdyka ner i människors psyke.

“Jag är utbildad psykoterapeut i relationell psykodynamisk terapi och interpersonell terapi vid Linköpings universitet. Sammanlagt har jag studerat i 10 år. Innan arbetade jag bland annat som skolkurator, men efter ett par år i yrket ville jag vidareutveckla mig själv och startade mitt egna företag inom terapi. I nuläget driver jag det och arbetar för Mind Stockholm.
Jag har sedan barnsben vetat att jag kommer att arbeta med terapi på något sätt, då det ligger mig varmt om hjärtat att se människor utvecklas och må bra. Jag har alltid älskat psykologi och tycker om att djupdyka ner i människors psyke för att verkligen förstå mående, känslor och agerade. Som person är jag glad, nyfiken och prestigelös.”
Loris Andersson, leg psykoterapeut
Välkommen att boka tid på loris@mindsthlm.se

 

Dela på:

Facebook
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter