I sammarbete med bokus.se

Reinventing your life

Författare: Jeffrey E Young & Janet S Klosko
Utgivningsår: 1994

181 kr

Two renowned psychologists offer an innovative approach to solving long-term emotional problems based on the proven principles of cognitive therapy. As seen on Oprah, this guide shows how to effectively change negative thought patterns

Denna bok är skriven på ett omtänksamt sätt för att läsaren ska kunna få hjälp att förstå sin sårbarhet och behov i relationer. För personer som upplever att relationer till andra har en tendens att upprepa sig på ett sätt en inte vill så kan denna bok hjälpa till att se varför och hur förändring skulle kunna påbörjas.

Boken rekommenderas av :

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter