I sammarbete med bokus.se

Boken om ilska

Författare: Theodore Rubin
Utgivningsår: 1997

90 kr

Gott skick. Författaren visar oss hur sund, öppen, varm vrede kan hjälpa oss att bygga upp en starkare och lyckligare personlighet medan de socialt accepterade, behagliga metoderna att – medvetet eller omedvetet – maskera sin vrede skapar ett inre gift som kan bryta ned oss psykiskt och fysiskt – i form av svåra depressioner, grava störningar i våra relationer till andra människor, magsår och hjärtbesvär. Rubin avslöjar våra ömkliga försvarsmekanismer och avslöjar våra knep och finter för att klara oss från vår vrede. Han ger oss också möjligheten att bygga upp vår förmåga till sund vrede med alla de välgörande effekter det kan ha.

Att våga känna vrede är lika grundläggande och nödvändig som hunger, tröst och kärlek. Boken handlar om hur sund vrede hjälper oss att sätta gränser för oss själva och andra vilket kan hjälpa oss att bygga upp en starkare och lyckligare personlighet. Boken visar även konsekvenserna av att – medvetet eller omedvetet – maskera eller undertrycka sin vrede skapar ett destruktivt inre gift, som kan bryta ned oss psykiskt och fysiskt – i form av svåra depressioner, grava störningar i våra relationer till andra människor, magsår och hjärtbesvär. Jag rekommenderar denna bok då många människor söker stöd för måenden som härrör ur trassliga relationer och svårigheter att ta upp sådant som ligger och skaver, ibland sedan många år.

 

Gemensamt för alla tre böckerna är att genom att läsa startar man processer och nya insikter och tankar föds. Dessa blir våra teman när vi träffas.

Boken rekommenderas av :

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter