Boka Parterapi

Hej och välkommen till Mind bokning för parterapi


Parterapi är en form av psykoterapi som hjälper er som par att förstå och lösa konflikter för att förbättra sina relationer. Er parterapeut hjälper er att kommunicera bättre, lösa konflikter på ett hälsosamt sätt och bygga ett starkare och djupare förhållande. Sammanfattningsvis kan parterapi vara ett effektivt sätt att förbättra kommunikationen, öka förståelsen och stärka banden i ett förhållande. Dock bör det noteras att framgången av parterapi ofta beror på parternas vilja och engagemang att arbeta på deras problem och förändra de beteenden som bidrar till konflikter.

Boka tid direkt genom att klicka på knappen nedan
eller
Boka tid genom att välja terapeut i listan nedan,
du kan sedan boka tid direkt i respektive terapeuts kalender.

Boka direkt i kalendern

Terapeuter som erbjuder parterapi:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.