Förekom psykisk ohälsa genom att ge dina anställda tillgång till terapi. Online eller på mottagning.

Genom att agera tidigt och göra stöd lättillgängligt så kan du förhindra psykisk ohälsa på arbetsplatsen. Du har möjlighet att fånga upp medarbetaren som mår dåligt på ett tidigt stadie.

Psykisk ohälsa  är idag den vanligaste anledningen till sjukskrivning.   Erbjud din personal tillgång till terapi och förebygg psykisk ohälsa, på så sätt kan du minska antalet sjukskrivning relaterat till relativt vanliga besvär som te.x stress, utmattning, ångest, livskriser, skilsmässa och nedstämdhet etc. Vid ett framgångsrikt upplägg så kan företaget både spara kostnader  relaterat till sjukskrivningar och rehabilitering samtidigt som personalens välmående ökar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information.

Varför ska man välja Mind Sthlm för att förekomma psykisk ohälsa på arbetsplatsen?

  • Mind Sthlm ägs av psykoterapeuter och drivs av ett genuint intresse för psykisk hälsa.
  • Hos oss har medarbetaren tillgång till ett flertal professioner med expertis i psykisk hälsa, vi har kuratorer, psykologer och psykoterapeuter.
  • Varför är bred kompetens viktigt?  Vi har lärt oss hur alla är unika, och många situationer i livet komplexa. Därför tror vi inte på att en metod hjälper alla men genom att arbeta tillsammans och erbjuda ett flertal metoder, kan vi hjälpa många.
  • I dagsläget arbetar vi med vuxna, barn, ungdomar, par och familjer. Vår personal är utbildad i ett antal evidensbaserade metoder som KBT, PDT, IPT.
    Vi erbjuder avidentifierad feedback till arbetsgivaren i form av analys av personalens mående.
  • Vi kan även erbjuda tjänster som konflikthantering, krishantering, chefstöd och ledarskap.

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter