Vi hjälper er att ta kontroll över det psykiska välmåendet på arbetsplatsen.

Som arbetsgivare har du ansvar för dina medarbetares mentala hälsa. Vi hjälper er att ta kontroll över det psykiska välmåendet på arbetsplatsen.

 

 

Vi hjälper er att ta kontroll över det psykiska välmåendet på arbetsplatsen.

Det är väl känt att psykisk ohälsa står bakom den större delen av sjukskrivningar på arbetsplatsen. Genom vår företagslösning kan arbetsgivare erbjuda direkt tillgång till det stöd som är mest effektivt för medarbetaren.

Ibland kan det vara svårt att veta vilken terapeut man ska välja, vem hjälper mig bäst? Hos oss behöver du som arbetsgivare eller medarbetare inte göra det valet ensam, om du inte vill.  Vi hjälper dig hela vägen.

Till skillnad från flera större aktörer så erbjuder vi inte bara psykologer utan har ett brett team av experter inom psykisk hälsa, det består av psykologer, psykoterapeuter och kuratorer. Vi erbjuder vidare inte endast KBT utan har de flesta evidensbaserade metoder som exempelvis KBT, Interpersonell psykoterapi och psykodynamisk psykoterapi. Utöver det så erbjuder vi även coachning.

Psykisk hälsa är din egna unika upplevelse och det är viktigt att det inte är du och ditt mående som ska anpassa sig till en metod för ett det är den enda som erbjuds. Vi tycker det är viktigt att du erbjudas den metod som hjälper just dig bäst, som du trivs med.

Hur går det till? Företaget får sin alldeles egna kontaktperson (leg psykoterapeut) som tar hand om er och snabbt hjälper er att matcha behov och preferenser med rätt kompetens. Vi arbetar mycket med personlig och snabb kontakt, inget överträffar mänsklig kontakt för att skapa psykiskt välmående.

För oss handlar inte tillgänglighet och snabb kontakt bara om service, vi tror på att desto tidigare du får stöd när du mår dåligt desto mindre blir risken för långvarig ohälsa och desto mindre blir risken för sjukskrivning.

Självklart erbjuder vi både videosamtal och/ eller möte på mottagning. Varmt välkommen till oss!

 

Vi hjälper er att ta kontroll över det psykiska välmåendet på arbetsplatsen.
Camilla Linde leg psykoterapeut och verksamhetschef och Susanne Williams bitr verksamhetschef, stud leg psykoterapeut.

 

Vill du att vi ska finnas tillgänglig även för din personal?

Kontakta oss på kontakt@mindsthlm.se eller skriv till vår verksamhetschef leg psykoterapeut Camilla Linde, camilla@mindsthlm.se

 

Dela på:

Facebook
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter