Vi bråkar om pengar? Hur kan familjerådgivningen hjälpa? 

Vi på familjerådgivningen hjälper  familjer som bråkar om pengar genom att skapa en trygg och stödjande miljö där alla parter kan uttrycka sina oro och åsikter.

Oftast ligger det underliggande orsaker till konflikterna som inte har med pengar att göra (te.x osäkerhet eller brist på tillit).

Rådgivaren kan hjälpa familjen att identifiera dessa underliggande orsaker till konflikterna, som många gånger handlar om känslomässiga behov och förväntningar.

Vi på familjerådgivning kan också hjälpa familjemedlemmar att förbättra sin kommunikation och förhandlingsförmåga, samt att skapa en mer balanserad och hållbar ekonomisk plan för hushållet.

Genom att arbeta tillsammans med en professionell rådgivare kan familjer hitta lösningar på ekonomiska konflikter som gynnar alla parter.

Bor du i Stockholm och vill bli matchad med en familjerådgivare som passar dig? Hör av dig till oss på kontakt@mindsverige.se så återkommer vi med förslag. Det kostar 450kr i egenavgift och vi kan ses via video eller på mottagning.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter