Välkommen till mig på parsamtal!

Jag heter Kerstin Nordman Olsén och är socionom, legitimerad psykoterapeut med vidareutbildning i familjeterapi och EMDR med fokus på trauma.
Jag har mycket erfarenhet av arbete med samtal och behandling med par, familjer och enskilda. Fokus i arbetet med par är att få igång dialogen på annat sätt mellan de inblandade personerna och ge ett utrymme till par att återigen börja lyssna på varandra på ett annat sätt.
Målet är att att stärka det som fungerar och förändra det som behöver göras. Min uppgift blir att genom frågor, reflektioner och tankar bidra till eventuellt nya tankar och känslor som i sin tur kan ge ökat handlings- och reflektionsutrymme.

Välkomemn att boka tid för parsamtal hos mig kerstin@mindsthlm.se

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter