Hej jag heter Carolina Wolpher, välkommen till mig.

Jag är Kurator

och arbetar med metoderna:

  • PDT
  • familjeterapi
Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Carolina Wolpher

Kurator

Hos mig kan du boka:

Hur jag arbetar

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta som kurator, familjebehandlare och familjeterapeut. Under åren har mina främsta fokusområden varit samtal med barn, ungdomar och deras familjer samt parterapier där relationen i någon form stått i centrum för de problem som uppstått.

Jag tror på att möta individer efter deras unika behov, alla är vi olika och då jag är utbildad inom flera terapiinriktningar kommer jag på ett öppet och nyfiken sätt anpassa vårt gemensamma arbete. Genom ett integrerat arbetssätt använder jag de teorier och metoder som överensstämmer bäst med er beskrivning av era behov.

Vi utvärderar vårt samarbete löpande så vi är överens om att vi arbetar med rätt saker som går i linje med de mål vi gemensamt satt upp. Att komma till mig i samtal skulle för er innebära att ni blir lyssnade till på ett öppet, nyfiket och icke-dömande sätt. Målen formulerar vi gemensamt utifrån dina önskemål och behov samt mina teoretiska kunskaper.

Verktyget är samtalet med syfte att möjliggöra för dig/ er att få en större förståelse för er/din situation. Vi kommer fokusera på hur vi kan förstärka det som fungerar och är gott i ditt/ ert liv samt hur du/ni kan förändra det som hindrar i livet. Mitt mål som terapeut är att bidra med mina teoretiska kunskaper och ytterligare ett perspektiv för att hjälpa er/ dig att hitta nya sätt att hantera din livssituation.

Att samtalen leder till att du/ni får större förståelse för era hinder och en tydligare medvetenhet i vilka resurser du/ni besitter. Att ni med hjälp av detta hittar sätt att förändra er/ din livssituation så ditt/ert liv i större utsträckning ger er möjlighet att må bra.

Här finns jag
Tidigare feedback

Mina blogginlägg

  • I sommar kan du få stöd och råd av Carolina, specialist på barn, ungdomar och deras familjer.

Har du fått hjälp och stöd av

Carolina Wolpher

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.