Inför ditt besök

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Hitta adress och kontaktinfo  i respektive terapeuts presentation. Du hittar presentationerna på sidan “vår personal”.
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut.  

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Svara JA eller Tillåt på appens frågor om tillgång till video och mikrofon på telefonen/läsplattan. Tillåt notiser för att få påminnelse inför besöket.

Inför ditt besök

Bokning av videosamtal för dig under 18 år.

När BankID saknas vid videosamtal så bokar förälder besöket med sitt personnummer, i sitt namn, och använder sitt mobila BankID. Skriv barnets personnummer i rutan sökorsak.

Du och barnet deltar sedan i videomötet via ditt Mobila BankID. Journal kommer att skapas och föras för barnet.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Under corona-pandemin gäller att du kan avboka senare än 24 timmar innan om du har fått plötsliga symptom eller misstänker smitta. Bokar du inte av alls gäller även då att du får betala 400 kr.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar.
Avbokar du senare får du betala för besöket.

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du i respektive terapeuts presentation.

Telefon

Tel: 08-414 003 20

Knappval 1 för att komma till familjerådgivningen.

Knappval 2 för att bli uppringd

Återbud och fakturafrågor

För fakturafrågor hänvisar vi till Convene tel 08-40000506

För avbokningar och ombokningar vänder du dig till din terapeut direkt.

Kontaktuppgifter