Är du ensamstående eller i en relation och behöver prata om samlevnadsfrågor? Välkommen till vår familjerådgivning!

Ibland känner man att man behöver stöd, utan att veta precis hur det stödet ska se ut. Här får du träffa en terapeut som är expert på just relationsfrågor, föräldrafrågor och familjefrågor. Så du är i trygga händer. Ingen svårighet är för liten eller för stor för att ta kontakt. Du behöver inte nödvändigtvis leva i en relation.

 

Praktisk information
Du får gärna vara anonym om du föredrar det. Vi arbetar under strikt tystnadsplikt. Vi erbjuder familjerådgivning till dig som bor i Stockholm. Avgiften för familjerådgivningen är 450kr per session. Sessionerna är upp till 90 min och man väljer själv om man vill ha ett videomöte eller fysiskt möte på mottagning.

Vi erbjuder familjerådgivning på flera olika mottagningar i Stockholm så uppmärksamma var just din terapeut tar emot, om du bokar ett fysiskt möte.

Har du funderingar eller hittar inte en tid som passar i kalendern? Kontakta gärna oss på kontakt@mindsthlm.se

Varmt välkommen till oss!

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter