Hej jag heter Mino Mehvar, välkommen till mig.

Jag är kurator

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • ACT
  • Mindfulness

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Mino Mehvar

kurator

Hos mig kan du boka:

Hur jag arbetar

Hos mig kan du få hjälp med att öka din livskvalitet och få ett bättre välmående. Du kommer få stöd i att utveckla vanor som kommer hjälpa dig att hantera livets olika utmaningar på ett mer hanterbart sätt.

Jag stöttar dig i att öka din självkännedom, samt med att öva på nya beteenden som kan hjälpa dig i alla dina livsområden, allt ifrån relationer till jobb.

Du kommer få nya verktyg och strategier att använda dig av för att kunna leva ett mer meningsfullt liv utifrån dina värderingar. Förutom samtal, kan våra möten bestå av övningar som kombineras med hemuppgifter, som vi regelbundet följer upp och utvärderar. Utifrån ditt behov lägger vi upp en plan som känns bra för dig där vi gemensamt arbetar mot målet.

Jag erbjuder även samtal på engelska, spanska och persiska. Varmt välkommen till mig!

Här finns jag

Tideliusgatan 12, 6 tr

Tidigare feedback

Har du fått hjälp och stöd av

Mino Mehvar

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.