Modern företagsvård för psykisk hälsa -erbjud dina medarbetare vår årliga avstämning.

Livet går upp och ned. Vårt tips är att arbeta preventivt och erbjuda dina medarbetare en årlig avstämning av sitt psykiska välmående. Fördelarna är många.

Visste du att psykisk ohälsa idag är den vanligaste anledningen till sjukskrivning? Genom att arbeta preventivt med en årlig avstämning får medarbetaren både möjlighet att tidigt upptäcka psykisk ohälsa samt kompetent stöd att ta hand om sitt psykiska välmående.

Fördelar är:

  • Du minskar antalet eventuella sjukskrivningar.
  • Ett bra sätt att skapa kontroll över stressnivåer
  • Skapar ett medvetenhet omkring psykisk välmående.
  • Erbjuder en hälsosam företagskultur.

När man definierar sitt mående så finns möjligheten att  förhindra psykisk ohälsa. Vi stärker det som fungerar och skapar lösningar för utmaningarna, innan de har hunnit bli problem. Och vid eventuellt behov så erbjuder vi vidare stöd och behandling.

Hur går det till?

Vår årliga avstämning för psykisk hälsa (hälsokontroll) innefattar digitalt formulär (hälsocheck) samt återkoppling 45 min samtal med terapeut per medarbetare. Det ingår personliga rekommendationer i återkopplingen. Vi arbetar alltid under sekretess. Du väljer själv om vi ses på vår mottagning, i videomöte eller på arbetsplatsen.

Vill du veta mer? Eller få en offert?

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter