Mottagning för familjerådgivning

Nu har vi äntligen öppnat vår efterfrågade mottagning för familjerådgivning. Vem är den till för? Alla par som fyllt 18 år och som känner att de önskar hjälp eller stöd i samlevnadsfrågor eller frågor som rör föräldraskap och familj. Par behöver inte innefatta en romantisk relation utan det kan gälla andra familjekonstellationer. Du behöver inte nödvändigtvis leva med personen som du har relationssvårigheter med men ni behöver båda komma till den första sessionen. Ibland kan det, efter första sessionen,  även bli aktuellt med individuella möten inför ramen av familjerådgivning

Leg psykoterapeut Kenneth Lagerstedt
Leg psykoterapeut Ann-Kathrin Missaoui

Låt oss prata om hur vi kan hjälpa just dig. Här får du träffa en terapeut som är expert på just relationsfrågor, föräldrafrågor och familjefrågor. Så du är i trygga händer. Ingen svårighet är för liten eller för stor för att ta kontakt.

Praktisk information
Du får gärna vara anonym om du föredrar det. Vi arbetar under strikt tystnadsplikt. Vi erbjuder familjerådgivning till dig som bor i Stockholm. Avgiften för familjerådgivningen är 450kr per session. Sessionerna är upp till 90 min och man väljer själv om man vill ha ett videomöte eller fysiskt möte på mottagning.

Vi erbjuder familjerådgivning på flera olika mottagningar i Stockholm så uppmärksamma var just din terapeut tar emot, om du bokar ett fysiskt möte.

Varmt välkommen till oss!

Terapeuter inom mottagning för familjerådgivning

Mind Sverige

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter